Snart är det dags för Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan

Bild från Stenbolaget.se

Från torsdagen den 20:e till söndagen den 23:e mars, varje dag mellan 09.00 och 18.00 pågår Nordiska Trädgårdar på Stockholmsmässan. Årets program verkar fullspäckat av intressanta föreläsningar, aktiviteter och workshops. Mässhallarna har också som vanligt hundratals spännande utställare. Det känns som om det kommer bli fyra hektiska som kommer handla om allt inom trädgård, odling och botanik.

En sak som nyligen annonserats, och jag särskilt ser fram emot, är att man kommer få möjligheten att testa lite olika eldrivna trädgårdsredskap.

 – De eldrivna trädgårdsredskapen har blivit tystare, effektivare och mer miljövänliga. Det finns fortfarande en föreställning om att batteridrivna redskap fungerar sämre än bensindrivna. På mässan får besökarna möjlighet att testa batteridrivna redskap, ställa frågor och lära sig mer om maskinernas funktion och effektivitet, säger Göran Ekberg, projektchef på Nordiska Trädgårdar, i pressmeddelandet.

Samt att se alla tävlande bidrag i tävlingen om vem som har inrett den mest kreativa och inspirerande balkongen: Gröna sköna balkonger – Nordiska Trädgårdar visar tolv kreativa exempel på urban fägring

Många gånger känns det svårt att välja föreläsning eller aktivitet när saker krockar under de tre dagarna. Helgens fulla program ligger ute på deras hemsida här: Program för Nordiska Trädgårdar . Men med 154 programpunkter är det inte helt lätt att välja!